3 плажа за незабравима почивка около Еко Комплекс Здравец

Лятото е в разгара си, а с него и жаждата за слънчеви емоции, морски бриз и пясъчни приключения. Днес ще ви запознаем с три плажа, които ще ви отведат на незабравимо пътешествие по Черноморието: Камчия, Шкорпиловци и Аспарухово.
Плаж около Еко комплекс Здравец

Три перли на Черноморието: Камчия, Шкорпиловци и Аспарухово


Камчия

За любителите на природата: Разположен в устието на река Камчия, този плаж е истински рай за любителите на природата. Златните пясъци се сливат с тучните зелени гори, а чистите води са дом на множество риби и птици.

Спокойствие и тишина:
Камчия е идеалното място за почивка от забързаното ежедневие. Тук можете да се насладите на спокойствието и тишината, нарушавани само от ромона на вълните и песните на птиците.

Активна почивка:
За любителите на активната почивка, Камчия предлага възможности за риболов, каякинг, разходки с лодка и други водни спортове.

Шкорпиловци

За младите и авантюристичните: Шкорпиловци е известен със своята неповторима атмосфера, съчетаваща бохемски дух и дива красота. Пясъчната ивица е дълга и просторна, а морето е кристално чисто.

Забавления и нощен живот:
Шкорпиловци е предпочитано място за младите хора, които търсят забавления и нощен живот. Тук ще откриете множество барове, клубове и ресторанти, където можете да се забавлявате до зори.

Къмпинг:
За любителите на къмпинга, Шкорпиловци предлага множество места, където можете да се насладите на близостта с природата.

Аспарухово

За семейства с деца: Аспарухово е спокоен плаж, идеален за почивка с деца. Пясъкът е фин и златист, а водата е плитка и с плавен вход.

Удобства:
На плажа има чадъри, шезлонги, заведения за хранене и детски площадки.

Спокойна атмосфера:
Аспарухово е чудесно място за релаксираща почивка, където можете да се насладите на слънчевите лъчи, морския бриз и безгрижните игри на децата.

Изборът е ваш

Независимо от вашите предпочитания, едно е сигурно – Камчия, Шкорпиловци и Аспарухово ще ви подарят незабравими моменти на Черноморието.

Съвети

  • Проверете прогнозата за времето, преди да тръгнете.
  • Намажете се със слънцезащитен крем, преди да излезете на плажа.
  • Пийте много вода, за да избегнете дехидратация.
  • Не оставяйте боклук на плажа.
  • Насладете се на лятото!

Запитване за резервация

Попълнете заявката за резервация и ние ще се свържем с вас за ценова оферта

Информация за контакт
Данни за резервация
Допълнителни изисквания