Комплексът

Добре дошли в страницата на Еко комплекс Здравец!

Китно, бутиково местенце само на 20 км от гр. Варна, в което освен, че ще си починете много добре, ще се насладите и на вкусна храна, уют и природа. Създаден с любов и внимание към детайла, Еко комплекс Здравец е идеалното място близо до града, на което се почива най – добре. Синоним на почивка за здраве, качествена храна, зелено пространство и добро обслужване.

Комплексът разполага с 3 отделни къщи, всяка от които с по два апартамента с отделен вход, включващи спалня и дневна зона. Хотелската част се състои от 13 двойни стаи и 2 студиа. Общият капацитет за настаняване е 50 – 55 човека.

Към ресторанта има лятна тераса с красиви залези и с общ капацитет до 50 – 55 места. Залагаме на вкусната и чиста храна, затова през летния сезон голяма част от зеленчуците са собствено производство. Заповядайте на закуска от 08ч до 10.30ч, обядът се сервира от 12ч до 15.30ч и вечерята е от 18ч до 23.30ч. Външни посетители са добре дошли, но само след предварителна резервация.

Релакс зоната включва сауна, парна баня, джакузи и масажно студио, и е отворена за посещение от 10ч до 17ч, като по време на летния сезон парната баня и сауната се включват след заявка на рецепцията.

Комплексът разполага също и с открит и закрит басейн. Температурата на вътрешния басейн е 32 градуса, с дълбочина 1.60м., който работи от септември до юни. Външният басейн е с дълбочина 1.60м, като летните температури на водата достигат 30+ градуса. За най – малките посетители има и детски басейн.

За комфортът и спокойствието на гостите на комплекса, външни посетители се допускат само след предварително обаждане и резервация.

За любителите на спорта предлагаме тенис на маса, тенис корт, велосипеди и разбира се – фитнес зала, с всичко необходимо за една отлична тренировка. Достъпът до нея е свободен по всяко едно време на денонощието.

За децата имаме обособен детски кът, батут и голяма зелена поляна за игра.

Екипът ни ще се погрижи за вашите комфорт, спокойствие и перфектна почивка! Ще ви посрещнем и изпратим така, че приятното усещане от пребиваването в комплекса да остане дълго след като сте се прибрали у дома.

Екипът ни ще се погрижи за вашите комфорт, спокойствие и перфектна почивка! Ще ви посрещнем и изпратим така, че приятното усещане от пребиваването в комплекса да остане дълго след като сте се прибрали у дома.